Почивка в Родопите | Гьорговият хань

Почивка в Родопите | Гьорговият хань

Гьорговият хань е разположен на 3км от село Бачково и предлага на своите гости да се насладят на комфортна и безгрижна почивка, като се възползват от всички модерни удобства сред красотата на величествените Родопи.

Мястото на настаняване се намира на прекрасно място, което Ви дава възможността да се порадвате на девствената природа на резерват Кормисош. Съвсем близо се намира и Бачковският манастир, който непрекъснато привлича туристи благодарение на своята богата история и култура.

Гьорговият хань може да Ви предложи спокойствие, уют и комфорт. Там няма нужда да се притеснявате за ежедневните си задължения, шума на големия град и трескавите работни дни. На Ваше разположение ще бъдат два етажа с общ капацитет от 26 места. Спалните помещения се намират на втория етаж, а първият се състои от кухня, хол с камина, трапезария и баня и тоалетна.

Кухнята на Гьорговия хань е напълно оборудвана с всичко необходимо за Вашата заслужена почивка – кафе машина, съдомиялна, хладилник, пералня. Можете да се възползвате и от добре зареден мини-бар, телевизор със сателитни канали, фитнес пътека, зимна веранда и барбекю през лятото.

Домакините на Гьорговия хань могат да приготвят традиционни специалитети от Родопския край специално за Вас и Вашата компания. Трябва единствено да ги уведомите предварително.

Свържете се с представител на посочените координати за контакт. Той ще Ви даде допълнителната информация, от която имате нужда и ще Ви изясни подробностите по условията за резервация и настаняване.

Информация за контакт:

 

 

Виж също

thumbnail
hover

Почивка в Трявна | Къща Божурица

Kъща Божурица се намира в град Трявна и Ви предлага да се насладите на пълноц...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Хотел в град Гоце Делчев |...

Хотел Дрийм може да Ви предложи пълноценна почивка в град Гоце Делчев. Място...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Почивка в Приморско | Къща за...

Къща за гости Костови (Бон Маман) Ви кани да прекарате незабравима лятна почи...

  • Публикувано от bgstart

Остави коментар