Пиши им

Хотел Перла и ресторант Мода Бар Ревю | Стрелча

  • 1601
плащане
подходящ за семейна почика,бизнес срещи,релакс и почивка,културен туризъм
в стаята има телевизор
към хотела кухня / ресторант
Описание

Хотел Перла и ресторант Мода Бар Ревю се намират в град Стрелча, в подножието на Средна гора и предлагат на своите гости и посетители комфорт, уют и модерни удобства.

Хотелските стаи са оборудвани с всичко необходимо за комфорта на хората, решили да отседнат именно тук – климатици, удобни спални, хавлиени кърпи, простор, модерни мебели.

В рамките на комплекса има лятна градина, където да отседнете на въздух, да изпиете едно кафе, да почетете или да поприказвате с приятели.

Хотел Перла предвижда захранване с минерална вода директно от извора на 100% от хотелската част, ресторанта и СПА центъра.

Град Стрелча

Градът се намира в близост до областния Пазарджик и градовете Панагюрище и Копривщица. Той е известен най-вече със своите минерални извори, чиято слабо минерализирана вода спомага за лечението на редица болести на нервната система, костите, сърцето, белите дробове и други.

Стрелча има богата история и в рамките на населеното място могат да се видят исторически паметници от времето на траките, Римската империя, Средновековието, Възраждането.

Хотел Перла предлага идеални условия за почивка, независимо дали сте предпочели тази дестинация заради минералните извори или за да се отдадете на културен туризъм.

Бар-ресторант Мода Бар Ревю

Бар-ресторант Мода Бар Ревю предлага на своите клиенти и на гостите на хотел Перла напитки и храна както от българската национална кухня, така и от световните кулинарни традиции. Обслужването е бързо, а персоналът усмихнат. Това създава предпоставки за незабравими вечери с компанията или с любимите хора.

Бар-ресторантът е подходящ както за сутрешно кафе, така и за обяд или вечеря, но и за веселби и купони в късните часове. Организират се частни партита, годишнини, бизнес мероприятия, приеми и други.

Хотел Перла и ресторант Мода Бар Ревю предлагат ниски цени, добро отношение и комфорт!

Не се колебайте да се свържете с екипа на хотелския комплекс, за да направите резервация или да получите повече информация относно условията за настаняване.

  • Карта
  • Улица
  • Маршрут
  • С автомобил
  • Пеш
  • С колело
  • Транзит

0 ревюта

Все още няма отзиви.