Къща за гости в Сапарева баня | Къща за гости Нико

Къща за гости в Сапарева баня | Къща за гости Нико

Къща за гости Нико е разположена в Сапарева баня, един от любимите на българи и чужденци курорти, известен не само с красивите природни гледки, но и с лековитите минерални извори, които непрекъснато привличат нови посетители.

Къщата за гости е идеалното място за настаняване за хора, които търсят уюта и неподправения дух на българското гостоприемство.

Къща Нико посреща гостите си с усмивка и ги кани да се потопят в българските традиции, без да се отказват от удобствата на съвременния свят.

Къщата разполага с леглова база от 6 места, което я прави идеална, както за комфортна семейна почивка, така и за бягство от големия град в приятелска компания.

Къща за гости Нико е разположена на три отделни етажа, като всяка стая за настаняване разполага с модерно и функционално обзавеждане и самостоятелна баня с тоалетна.

Едно от предимствата на къща Нико е голямото общо помещение, където можете да прекарате незабравими вечери в приятна компания.

Свържете се с домакините на къща за гости Нико на посочените координати за контакт. Те ще се погрижат за вашите резервации и ще ви разяснят всичко, което искате да знаете.

Контакти:

Сапарева баня, ул. Липа 21

+359 899 12 11 96

nikosaparevabanya@abv.bg

Виж също

thumbnail
hover

Къща за Гости Paradise в Сърница

Ако търсите идеалното място за почивка сред природата, където можете да се н...

thumbnail
hover

Почивка в с. Юндола | Хотел-ресторант...

Хотел- ресторант Родопски изгрев е прекрасно място за настаняване в един от ...

thumbnail
hover

Почивка в Несебър | Къща за...

Къща за гости Глория се намира в известния черноморски курорт Несебър и пред...

Остави коментар