Почивка в Силистра | Семеен хотел Кентавър

Почивка в Силистра | Семеен хотел Кентавър

Семеен хотел Кентавър се намира в Силистра.Хотелът разполага с 19 места за настаняване и осигурява на своите гости уют и комфорт, които гарантират спокойна и отпускаща почивка.

Едни от основните правила за екипа на хотела са гостоприемство, отзивчивост и дискретност. Клиентът в семеен хотел Кентавър е издигнат на пиедестал. Неговите комфорт и спокойствие са от изключително значение и стремежа на персонала в Кентавър, е да ги осигури напълно.

Стаите са просторни и приветливи, обзаведени с нови и комфортни мебели. Хотелът предлага всичко нужно за една пълноценна почивка и гарантира на гостите си релаксиращ престой. Всички гости на семеен хотел Кентавър, могат да се насладят и на невероятната кухня в едноименния ресторант към хотела. Там ще имате възможността да опитате невероятните специалитети, приготвени от опитни майстор-готвачи, които обичат професията си.

Ако желаете да си напазарувате най-необходимото, хотелът разполага още със супермаркет и банкомат, за да разполагате напълно с всичко, което пожелаете.

В близост до семеен хотел Кентавър се намират и забележителностите – резерватът Сребърна, както и крепостта Меджиди табия. Също така, наблизо ще имате възможността да се разходите из множество язовири и да оползотворите свободното си време по всевъзможни интересни начини, посещавайки различни природни и исторически забележителности.

Направете своите запитвания и резервации, използвайки посочените координати за контакт.

Контакти:

Силистра, ул. Ново Петрово 48

https://www.facebook.com/pg/kentavar66/posts/?ref=page_internal

+359 899 165 265

Виж също

thumbnail
hover

Почивка в Родопите | Караджовата къща

Къща за гости Караджова къща излъчва спокойствие и уют и се намира в сърцето ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Къща за гости в Павел баня...

Долината на розите е къща за гости, която целогодишно приема гости, които са ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Почивка в Момчиловци | Къща Мечата...

Къща Мечата дупка се намира в село Момчиловци и разполага с 20 места за настан...

  • Публикувано от bgstart

Остави коментар