Почивка край Мелник | Къща за гости Мелнишките Пирамиди

Почивка край Мелник | Къща за гости Мелнишките Пирамиди

Къща за гости Мелнишките Пирамиди се намира недалеч от град Мелник и разполага с капацитет от 10 места за гости. Мястото за настаняване е в непосредствена близост до природния резерват Мелнишки Пирамиди, който е единствен по рода си на територията на страната.

За специални събития можете да наемете цялата къща за гости Мелнишките Пирамиди, така че всички удобства на мястото да бъдат на Ваше разположение. Мястото е подходящо, както за лични събития, така и за фирмени поводи: рождени дни, тиймбилдинг, юбилеи и много други.

Едва на няколко километра от къща за гости Мелнишките Пирамиди се намират най-малкият град в България Мелник и Роженския манастир.

Гостите на къщата могат да се възползват от просторен чардак. През лятото именно той е любимото място на посетителите на Мелнишките Пирамиди.

Не пропускайте възможността да се насладите на чистия въздух, природните богатства и спокойствието на планината. Регионът е известен с винарските си изби, така че не се колебайте да се допитате за местните сортове и да опитате червено вино с неповторим вкус и характер.

Можете да се свържете с представител за повече информация по въпросите, които Ви интересуват, както и за да направите своите резервации.

Информация за контакт:

Мелник, резерват Мелнишки пирамиди

+359 878 133 323
+359 878 133 322

zlatnite_piramidi@abv.bg

Виж също

thumbnail
hover

Къща за гости в село Миндя...

Terra House е чудесно място за семейна почивка, разположено в склоновете на Стара ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Къща за гости в с. Стоилово,...

Вила Зеленика е уютна къща в традиционен стил, която се намира в защитената м...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Място за настаняване в с. Равадиново...

Вила Бон Релакс е разположена в село Равадиново, само на няколко километра о...

  • Публикувано от bgstart

Остави коментар